Wobbel original deska, barva filca MUSTARD

   0 ocen  |  Napišite mnenje
145.00€
Brez DDV: 118.85€
Blagovne znamke Wobbel
Šifra: WOMUS
Razpoložljivost: Ni na zalogi

Wobbel deska je ravnotežna igrača, pručka, gugalnica, ležalnik, mizica, stolček, cesta, most, pripomoček za telovadbo … in tako dalje - dokler ne zmanjka idej!

Deska je lakirana s prozornim lakom na vodni osnovi (prijazno do otrok).

Izbirate lahko med dvema različicama:

- brez zaščitne obloge 

- z zaščitno oblogo

Obloga bo precej omilila tudi hrup pri uporabi deske. 

Wobbel deska je močna in čudovita lesena igrača oz. pripomoček za otroke vseh velikosti, ki nudi vrsto različnih možnosti uporabe in igre. Otroci so nad desko navdušeni in s svojimi idejami in razmišljanjem sami iščejo nove možnosti uporabe. Pri igri z desko izboljšujejo ravnotežje in povečujejo svojo moč.

Seveda pa so deske primerne tudi za odrasle – uporabijo jo lahko pri vsakodnevnih opravilih ali kot pripomoček pri telovadbi. Deska je testirana, da vzdrži do teže 200 kg, Wobbel starter pa do 100 kg.

Če boste uporabljali desko brez obloge na spodnji strani, priporočamo, da pod desko daste tepih, preprogo ali tekač in tako preprečite morebitne poškodbe na deski ali na tleh. Če so vaša tla zelo občutljiva priporočamo uporabo preproge tudi, če deska ima oblogo.

Deska je namenjena za uporabo v zaprtih prostorih. Lahko se uporablja tudi na prostem, vendar se lahko tako hitreje obrabi. Deske nikoli ne puščajte na prostem, saj lahko vlaga in voda poškodujeta barvo in les.

Wobbel deska je plod nizozemskega podjetja, ki je idejo za desko dobilo iz walfdorske pedagogike. Narejena iz zelo kvalitetnega evropskega bukovega lesa (FSC), ki je pod visokim pritiskom stisnjen in ukrivljen. Tako dobi svojo obliko in trdnost. Ima oznako CE, kar pomeni, da je izdelana skladno z evropsko zakonodajo. Pri podjetju dajejo poudarek na kvaliteti, uporabljajo najboljše materiale. Zato je deska zelo trpežna in dolgo uporabna (več generacij).

Čiščenje in vzdrževanje

Wobbel desko lahko čistite z mehko mokro krpo in jo obrišete s suho krpo (deska ne sme ostati mokra). Ne uporabljajte krtače ali grobe gobice. Po potrebi  lahko uporabite blaga čistilna sredstva, (na primer detergent). Če uporabljate podlogo iz filca ali plute, svetujemo, da podloge ne močite preveč, saj se lahko odlepi. Wobbel deska sicer ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

Wobbel je naravni izdelek, zato se bodo na njem pokazali znaki staranja. Vsekakor bodo na deski sčasoma vidne praske in udrtine, a to ne bo zmanjšalo njene uporabnosti.

Standardna deska Wobbel (barvana ali nebarvana) je izdelana v skladu s standardi CE, ASTM in AS/NZ in je primerna za otroke od 0 mesecev naprej. Dojenčki in manjši otroci naj uporabljajo desko pod nadzorom staršev. Primerna je tudi za starejše otroke in odrasle. Primerna je za uporabnike, težke do 200 kg. Deska Wobbel je ravnotežnostna deska, na kateri lahko stojite. Drugi načini uporabe niso bili testirani in nimajo certifikatov, ki bi dokazali varno uporabo. Če desko uporabljate v druge namene, znamka Wobbel B.V. ne zagotavlja varne uporabe. Otrokom nikoli ne dovolite, da stojijo ali sedijo na eni strani deske. Prosimo upoštevajte navodila za uporabo, ki so ob nakupu priložena deski.

Dimenzije: 90 x 30 cm

Teža: cca. 4,5 kg

Uporaba od starosti: od rojstva

Uporaba do teže: 200 kg

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje