Unikatna blazina za novorojenčka, venček

   0 ocen  |  Napišite mnenje
25.90€
Brez DDV: 25.90€
Šifra: OKBLV
Razpoložljivost: Na zalogi

Čudovita blazina z imenom je idealno darilo za posebne življenjske dogodke.

Unikatna personalizirana blazina z imenom vašega otroka vas bo vedno spominjala na vaš najsrečnejši dan in vaš malček bo za vedno imel spomin na dan, ko se je rodil.

S takšnim unikatnim darilom ne morete zgrešiti tudi, ko želite podariti nekaj zelo lepega nekomu, ki vam je blizu. Blazina je zelo lep dekorativni dodatek v otroški sobici ali v katerem koli prostoru doma.

Tisk je zelo kvaliteten in se ne sveti. Velikost tiska je približno 40 x 35 cm (odvisno od motiva).

Vse podatke in želje za tisk pripišite v OPOMBE K VAŠEMU NAROČILU (v blagajni). Vse podatke lahko prilagodimo vašim željam - če želite kaj dodati oz. spremeniti nam javite pri opombah ali nam pišite na info@babypark.si in z veseljem vam prilagodimo motiv. Po želji vam pred tiskom novi motiv pošljemo v predogled. KER SO BLAZINE NAREJENE PO NAROČILU, PRI PLAČILU IZBERITE PLAČILO PO PREDRAČUNU ALI S PAYPAL RAČUNOM (blazine ni možno vrniti, razen če je na blazini napaka ali poškodba).

Potrudili se bomo, da bodo blazine pri vas čim prej, dobavni rok je največ 7 delovnih dni. Za dodatne informacije nam prosimo pišite na info@babypark.si.

Velikost in material prevleke: 50 x 50 cm, bombaž

Velikost in material blazine in polnila: 50 x 50 cm, poliester

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje