Wobbel original deska, nelakirana

   0 ocen  |  Napišite mnenje
95.00€
Brez DDV: 95.00€
Blagovne znamke Wobbel
Šifra: ONG
Razpoložljivost: Na zalogi

Wobbel deska je ravnotežna igrača, pručka, gugalnica, ležalnik, mizica, stolček, cesta, most, pripomoček za telovadbo … in tako gre dalje dokler ne zmanjka idej.

Osnovna deska je nelakirana in brez podloge.

Desko lahko pobarvate sami in po svojih željah. Zelo priporočljivo je uporabiti ekološke neškodljive barve na vodni osnovi. V kolikor želite sami zalepiti filc ali pluto, uporabite barve na vodni osnovi. 

Wobbel deska je močna in čudovita lesena igrača oz. pripomoček za otroke vseh velikosti, ki nudi vrsto različnih možnosti uporabe in igre. Otroci so nad desko navdušeni in s svojimi idejami in razmišljanjem sami iščejo nove možnosti uporabe. Pri igri z desko izboljšujejo ravnotežje in povečujejo svojo moč.

Seveda pa so deske primerne tudi za odrasle – uporabijo jo lahko pri vsakodnevnih opravilih ali kot pripomoček pri telovadbi. Deska je testirana, da vzdrži do teže 200 kg.

Wobbel deska je plod nizozemskega podjetja, ki je idejo za desko dobilo iz walfdorske pedagogoike. Narejena iz zelo kvalitetnega evropskega bukovega lesa (FSC), ki je pod visokim pritiskom stisnjen in ukrivljen. Tako dobi svojo obliko in trdnost. Ima oznako CE, kar pomeni, da je izdelana skladno z evropsko zakonodajo. Pri podjetju dajejo poudarek na kvaliteti, uporabljajo najboljše materiale. Zato je deska zelo trpežna in dolgo uporabna. Zato je deska zelo trpežna in dolgo uporabna (več generacij).

Če boste uporabljali desko brez obloge na spodnji strani, priporočamo, da pod desko daste tepih, preprogo ali tekač in tako preprečite morebitne poškodbe na deski ali na tleh. Če so vaša tla zelo občutljiva priporočamo uporabo preproge tudi, če deska ima oblogo.

Dimenzije: 90 x 30 cm

Teža: cca. 4,5 kg

Uporaba od starosti: od rojstva

Uporaba do teže: 200 kg

Standardna deska Wobbel (barvana ali nebarvana) je izdelana v skladu s standardi CE, ASTM in AS/NZ in je primerna za otroke od 0 mesecev naprej. Primerna je tudi za starejše otroke in odrasle. Primerna je za uporabnike, težke do 200 kg. Deska Wobbel je ravnotežnostna deska, na kateri lahko stojite. Drugi načini uporabe niso bili testirani in nimajo certifikatov, ki bi dokazali varno uporabo. Če desko uporabljate v druge namene, znamka Wobbel B.V. ne zagotavlja varne uporabe. Otrokom nikoli ne dovolite, da stojijo ali sedijo na eni strani deske. Prosim upoštevajte navodila za uporabo, ki so ob nakupu priložena deski.

Za več informacij nam pišite na INFO@BABYPARK.SI.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje