Bio-razgradljive hlačne plenice Beaming baby, LARGE vel.8 (15-18 kg)

   0 ocen  |  Napišite mnenje
11.76€ 16.80€
Brez DDV: 9.64€
Blagovne znamke Beaming baby
Šifra: EXT30008
Razpoložljivost: Na zalogi

Količina: 23 hlačk

Hlačne plenice so primerne v času, ko se otrok odvaja od plenic. 

V Beaming baby nenehno razvijajo in preizkušajo novosti za njihove plenice in tako skrbijo, da so dojenčkove ritke res izpostavljene čim manj kemikalijam in ob enem tudi udobne. Uporabljajo 30% manj kemikalij kot standardne plenice, tako so primerne tudi za dojenčke s pleničnimi izpuščaji, atopičnim ekcemom ali občutljivo kožo (nego lahko dopolnite z Beaming baby losjonom in vlažilnimi robčki). Z uporabo teh plenic boste bistveno zmanjšali količino kemikalij, ki prihajajo v stik z vašim dojenčkom.

Plenice so sestavljene iz vrhnjega sloja, ki je narejen iz bombaža in koruznega škroba, ki tako omogoča, da koža diha, ter vpojnega jedra, ki je popolnoma brez GSO (gensko spremenjenih organizmov). Glede na to, da bo vaš dojenček v plenicah preživel večino časa je pomembno, da le-te ne obremenjujejo nežne kože. Kljub temu so plenice vzdržljive in udobne, tako bodo omogočile do 12 ur mirnega spanca. Plenice imajo dodan izvleček kamilice, ki pravtako ščiti in neguje kožo.


Beaming baby plenico so 65% razgradljive (tudi embalaža), tako boste z njihovo uporabo poskrbeli tudi za čistejši planet, v katerem bodo živeli tudi naši otroci.

Seveda tudi v Babypark-u najraje vidimo vesele in zdrave dojenčke, zato smo v našo ponudbo organskih oblačil dodali še zdrave in bio-razgradljive plenice z minimalno količino kemikalij.                                                                                                                                

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje